Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüseyin Avni Kırmacı
Doç. Dr.
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Nogay Yemek Kültürünün ve Yemeklerinin İncelenmesi: Konya Örneği
Yazarlar:
Ayşe Nur Uslu
,
Hüseyin Avni Kırmacı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996941
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
1
ATIF
1
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Nogay Yemek Kültürünün ve Yemeklerinin İncelenmesi: Konya Örneği
Yazarlar:
Ayşe Nur Uslu
,
Hüseyin Avni Kırmacı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996941
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
1
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Stevia Özü İlavesinin Çilek Aromalı Acidophilus-Bifidus Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
H.avni Kırmacı
,
A.ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Prebiyotik Lif İçeren Stevia Özü İlavesinin Probiyotik Dondurmanın Kalite Özellikleri Etkisi
Yazarlar:
Hüseyin Avni Kırmacı
, Hakan Kuşcu, Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2377
0
FAVORİ
2377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Nogay Yemek Kültürünün ve Yemeklerinin İncelenmesi: Konya Örneği
Yazarlar:
Ayşe Nur Uslu
,
Hüseyin Avni Kırmacı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996941
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
1
ATIF
1
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat