Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Selli
Prof. Dr.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
5
12
Yayın
22
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-0450-2668
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar:
Songül Kesen
, Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8808
0
ATIF
1
FAVORİ
8808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yazarlar:
Serkan Selli
,
Ozlem Kılıc Buyukkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1818
4
ATIF
1
FAVORİ
1818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Changes in bioactive compounds and antioxidant activity of Gaziantep and Kastamonu garlic during black garlic production
Yazarlar:
Hatice Kübra Sasmaz
,
Türkan Uzlaşır
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.1.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
359
0
FAVORİ
359
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yağ Ekstraksiyon Metotlarının Sakız Ağacının (Pistacia lentiscus L.) Meyve Yağı Aroma Profili Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Kılıç Büyükkurt
,
Onur Sevindik
,
Gamze Güçlü
,
Hasim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spirulina platensis ve Phaeodactylum tricornutum’un Biyoaktif Bileşikleri, Sağlık Üzerine Etkileri ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları
Yazarlar:
Türkan Uzlaşır
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birgül Burunkaya
,
Serkan Selli
,
Hasim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.58
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2399
0
FAVORİ
2399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yazarlar:
Serkan Selli
,
Ozlem Kılıc Buyukkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1818
1
FAVORİ
1818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Akdeniz Bölgesi Ballarının Pestisit ve Naftalin Kalıntılarının LC/MS/MS ve HS-SPME GC/MS Teknikleriyle Belirlenmesi
Yazarlar: Cengiz Muku,
Gamze Güçlü
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1408
0
FAVORİ
1408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LC-DAD-ESI-MS/MS characterization of soybean phenolics extracted with various solvents
Yazarlar:
Haşim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artıbilim: Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1076
0
FAVORİ
1076
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şalgam suyunun üretim yöntemleri ve biyoaktif bileşenleri
Yazarlar: Dilem Tanrıseven,
Sevgin Dıblan
,
Serkan Selli
,
Haşim Kelebek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artıbilim: Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13796
0
FAVORİ
13796
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gölgede Kurutulmuş Öksürük Otunun (Tussilago farfara L.) Uçucu Bileşiklerinin Taşıyıcı ve Tuzak Yöntemiyle Belirlenmesi
Yazarlar:
Ahmet Salih Sönmezdağ
, Onur Sevindik,
Songül Kesen
,
Gamze Güçlü
,
Hasim Kelebek
,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
0
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI ELDESİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar: Onur Sevindik,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9617
0
FAVORİ
9617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar: Onur Sevindik,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7782
0
FAVORİ
7782
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar:
Songül Kesen
, Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek,
Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8808
1
FAVORİ
8808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Artıbilim: Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
ITU Journal of Food Science and Technology
Editörlük
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Editör , Alan Editörü
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Alan Editörü
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Hakemlik
Cukurova University Journal of Natural and Applied Sciences
Derim
Ecological Life Sciences
Food and Health
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yazarlar:
Serkan Selli
,
Ozlem Kılıc Buyukkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1818
4
ATIF
1
FAVORİ
1818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat