avatar
Serkan Selli Prof. Dr. Çukurova University
Yayın 13 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 7
13 Yayın
22 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Çukurova University

Popüler Yayınları

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9527

0

1

9527

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2167

4

1

2167

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2167

1

2167

0

1628

0

15706

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI ELDESİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10357

0

10357

Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8595

0

8595

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9527

1

9527

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2167

4

1

2167

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.