avatar
Serkan Selli Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 5
12 Yayın
22 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8808

0

1

8808

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1818

4

1

1818

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1818

1

1818

0

1408

0

13796

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI ELDESİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9617

0

9617

Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7782

0

7782

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8808

1

8808

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1818

4

1

1818

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.