Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Prof. Dr.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sürdürülebilir Gıda, Gıda Takviyesi ve Gıda Katkı Maddesi Üretiminde Alglerin Önemi
Yazarlar:
Muazzez Kumkapu
,
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1351186
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1643
0
FAVORİ
1643
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Tutum ve Tercihleri
Yazarlar:
Neşe Şahin Yeşilçubuk
,
Birsen Demirel
,
Alev Yüksel Bilsel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.884022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1008
0
FAVORİ
1008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rhodosporidium toruloides Y27012 mayasından lipit ve karotenoidlerin biyoteknolojik yolla üretimi
Yazarlar: Fuat Alakraa, Ayşe Saygün,
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.708556
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kurul Üyeliği
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
International Journal of Advances in Engineering and Pure Sciences
Yayınlar
Sürdürülebilir Gıda, Gıda Takviyesi ve Gıda Katkı Maddesi Üretiminde Alglerin Önemi
Yazarlar:
Muazzez Kumkapu
,
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1351186
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1643
1
ATIF
0
FAVORİ
1643
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Tutum ve Tercihleri
Yazarlar:
Neşe Şahin Yeşilçubuk
,
Birsen Demirel
,
Alev Yüksel Bilsel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.884022
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1008
1
ATIF
0
FAVORİ
1008
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rhodosporidium toruloides Y27012 mayasından lipit ve karotenoidlerin biyoteknolojik yolla üretimi
Yazarlar: Fuat Alakraa, Ayşe Saygün,
Neşe Şahin Yeşilçubuk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.708556
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
3
ATIF
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat