Filiz İçier profil resmi
Filiz İçier Prof. Dr. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 36
7 Yayın
1 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
36 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Enerji Üretimi, Dönüşüm ve Depolama (Kimyasal ve Elektiksel hariç) Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

1

1

701

Yayınlar

1

701

0

2886

0

1968

İndüksiyon ve Ohmik Isıtma İşlemlerinin Gıdalara Uygulanabilirliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Orhan Kaya, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544844
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4997

0

4997

Gıdaların Elektriksel Yöntemlerle İşlenmesinde Uygulanan Farklı Frekans ve Dalga Şekillerinin Proses Etkinliği Üzerine Etkisi
Yazarlar: Deniz Döner, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505542
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3640

0

3640

Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Farklı Sıcaklıklarda Elma Dilimlerinin Kurutulmasının İncelenmesi: Kurutma Karakteristikleri ve Performans Değerlendirmesi
Yazarlar: Serpil Pekdoğan Göztok, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1359

0

1359

Siyah Zeytin Dilimlerinin Mikrodalga ile Kurutulması ve Toplam Fenolik Madde ve Renk Üzerine Etkileri
Yazarlar: Filiz İçier , Taner Baysal, Özge Taştan, Gülay Özkan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14030
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1738

0

1738

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

1

701

4

0

2886

OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Mutlu Çevik , Ömer Faruk Çokgezme, Serdal Sabancı , Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1968

2

0

1968

İndüksiyon ve Ohmik Isıtma İşlemlerinin Gıdalara Uygulanabilirliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Orhan Kaya, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544844
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4997

2

0

4997

Gıdaların Elektriksel Yöntemlerle İşlenmesinde Uygulanan Farklı Frekans ve Dalga Şekillerinin Proses Etkinliği Üzerine Etkisi
Yazarlar: Deniz Döner, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505542
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3640

1

0

3640

Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Farklı Sıcaklıklarda Elma Dilimlerinin Kurutulmasının İncelenmesi: Kurutma Karakteristikleri ve Performans Değerlendirmesi
Yazarlar: Serpil Pekdoğan Göztok, Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370103
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1359

5

0

1359

Siyah Zeytin Dilimlerinin Mikrodalga ile Kurutulması ve Toplam Fenolik Madde ve Renk Üzerine Etkileri
Yazarlar: Filiz İçier , Taner Baysal, Özge Taştan, Gülay Özkan
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14030
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1738

5

0

1738

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.