Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Serdal Sabancı
Serdal Sabancı
MUNZUR UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
19
4
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0003-1630-0799
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
MUNZUR UNIVERSITY
Yayınlar
Limon Kabuğu Tozundan Farklı Asit Türleri Kullanılarak Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Pektin Üretiminin İncelenmesi
Yazarlar:
Mutlu Çevik
,
Serdal Sabancı
,
Ali Göksu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1165072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
320
0
FAVORİ
320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm Suyunun Isıtılmasında Güncel Elektriksel Isıtma Uygulaması; Ohmik Isıtma
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.726556
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
820
0
FAVORİ
820
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sucuk Örneklerinin Ohmik Pişirilmesi Sırasında Elektrik İletkenlik Değerinin ve Pişirme Homojenliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.788791
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
854
0
FAVORİ
854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1758
0
FAVORİ
1758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
Sucuk Örneklerinin Ohmik Pişirilmesi Sırasında Elektrik İletkenlik Değerinin ve Pişirme Homojenliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.788791
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
854
2
ATIF
0
FAVORİ
854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1758
2
ATIF
0
FAVORİ
1758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat