Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mutlu Çevik
Doç. Dr.
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
5
4
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Limon Kabuğu Tozundan Farklı Asit Türleri Kullanılarak Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Pektin Üretiminin İncelenmesi
Yazarlar:
Mutlu Çevik
,
Serdal Sabancı
,
Ali Göksu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1165072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
501
0
FAVORİ
501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gezo Pekmezinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mutlu Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.768561
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELİNCİK ÇİÇEĞİ ŞURUBUNUN ELEKTRİKSEL İLETKENLİK DEĞERLERİ VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Pure and Applied Sciences
Editörlük
International Journal of Pure and Applied Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
International Journal of Pure and Applied Sciences
Hakemlik
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Gezo Pekmezinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mutlu Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.768561
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
2
ATIF
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELİNCİK ÇİÇEĞİ ŞURUBUNUN ELEKTRİKSEL İLETKENLİK DEĞERLERİ VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21072
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
1
ATIF
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
2
ATIF
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat