Mutlu Çevik profil resmi
Mutlu Çevik Doç. Dr. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 5
4 Yayın
7 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Gezo Pekmezinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
DOI: 10.21597/jist.768561
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1216

0

1216

0

673

0

1962

Yayınlar

Gezo Pekmezinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
DOI: 10.21597/jist.768561
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1216

2

0

1216

GELİNCİK ÇİÇEĞİ ŞURUBUNUN ELEKTRİKSEL İLETKENLİK DEĞERLERİ VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21072
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 673

1

0

673

OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Mutlu Çevik , Ömer Faruk Çokgezme, Serdal Sabancı , Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1962

2

0

1962

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.