Basri Omaç profil resmi
Basri Omaç MUNZUR UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

MUNZUR UNIVERSITY

Yayınlar

0

127

The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 257

0

257

Yayınlar

The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 257

1

0

257

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.