Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Basri Omaç
MUNZUR UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Gıda Mikrobiyolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
MUNZUR UNIVERSITY
Yayınlar
Elektrokimyasal yöntem ile modifiye edilmiş AISI430 çelik yüzeylerin antikorozif ve antibakteriyel özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Gülistan Açar
,
Salih Cihangir
,
Basri Omaç
,
Hacı Mehmet Aydoğdu
,
Mücahit Oflaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.1208192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
470
0
FAVORİ
470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ohmik ısıtma ile pişirilen kuskusun kalite özelliklerindeki değişikliklerin modellenmesi
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Göksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1473698
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
594
0
FAVORİ
594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Goksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
0
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Goksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
1
ATIF
0
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI