Serdal Sabancı profil resmi
Serdal Sabancı Doç. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 1 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme Bilimi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 244

0

244

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü , Son Okuyucu , İstatistik Editörü , Yayın Editörü

Yayınlar

The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 244

1

0

244

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.