Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serdal Sabancı
Doç. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Goksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
0
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Agriculture
Editörlük
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü , Son Okuyucu , İstatistik Editörü , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Yayınlar
The Effect of Ohmic Heating on the Quality Properties of Couscous during Cooking
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Goksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1355130
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
1
ATIF
0
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat