Dergi Kurulları

Baş Editör

Prof. Dr. Oğuz GÜRSOY BURDUR MEHMET AKIF ERSOY UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING Türkiye

Yardımcı Editörler

Prof. Dr. Yusuf YILMAZ BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye

Teknik Editör

Dr. Öğr. Üyesi Hande Özge GÜLER DAL BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye

Uluslararası Yayın Kurulu

Prof. Dr. Filiz İÇİER Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Prof. Dr. Piotr KOCZOń Warsaw University of Life Sciences, Faculty of Food Sciences, Department of Chemistry Polonya
Prof. Dr. Mervat FODA National Research Center Mısır Web
Prof. Dr. Hasmadi MAMAT Universiti Malaysia Sabah, Faculty of Food Science and Nutrition Malezya Web
Doç. Dr. Mustafa Zafer ÖZEL University of Hertfordshire Birleşik Krallık Web
Prof. Dr. Ömer ŞİMŞEK Yıldız Teknik University, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering Türkiye Web
Doç. Dr. Marzena ZAJąC University of Agriculture in Krakow, Faculty of Food Technology, Department of Animal Products Processing Polonya Web
Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜKÇETİN Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering Türkiye Web
Prof. Dr. Rajka BOžANİć UNIVERSITY OF ZAGREB, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING Hırvatistan Web
Son Güncelleme Zamanı: 21.01.2025 00:12:39

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).