avatar
Oğuz Gürsoy Prof. Dr. BURDUR MEHMET AKIF ERSOY UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayın 22 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 48 TR Dizin Atıf 59
22 Yayın
0 Hakemlik
48 CrossRef Atıf
59 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

BURDUR MEHMET AKIF ERSOY UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING

Popüler Yayınları

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3126

0

1

3126

SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3858

0

1

3858

Yayınlar

Ticari ve Ev Yapımı Tereyağlarının Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonlarının Karşılaştırılması
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Ayşe Deniz, Hande Özge Güler Dal , Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603850
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

0

476

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2533

0

2533

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2653

0

2653

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5103

0

5103

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3669

0

3669

Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Ahmet Küçükçetin , Ayhan Oral, Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2008

0

2008

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3345

0

3345

0

1696

0

2088

Süt ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Biyolojik Koruma ile Uzatılması: Koruyucu Kültürler
Yazarlar: Harun Kesenkaş, Oğuz Gürsoy , Özer Kınık, Necati Akbulut
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1819

0

1819

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-I
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2901

0

2901

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-II
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3095

0

3095

0

4492

LAKTOBASİLLER VE PROBİYOTİK PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIM POTANSİYELLER
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3373

0

3373

SÜT ÜRÜNLERİNİN DEMİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2091

0

2091

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3126

1

3126

SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3858

1

3858

0

3477

0

700

BESLENMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR: SOYA SÜTÜ VE ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe, Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5341

0

5341

0

1862

Yayınlar

Ticari ve Ev Yapımı Tereyağlarının Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonlarının Karşılaştırılması
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Ayşe Deniz, Hande Özge Güler Dal , Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603850
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

1

0

476

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2533

13

0

2533

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2653

5

0

2653

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5103

1

0

5103

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3669

3

0

3669

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF 25 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3345

25

0

3345

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.