Firuze Ergin profil resmi
Firuze Ergin Dr. Öğr. Üyesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 13
6 Yayın
8 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

286

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2372

0

2372

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Özge Gökçe, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3163

0

3163

Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay, Firuze Ergin , Muammer Demir , Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3561

0

3561

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6254

0

6254

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2421

0

2421

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2372

5

0

2372

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2421

8

0

2421

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.