Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Firuze Ergin
Firuze Ergin
Dr. Öğr. Üyesi
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
12
5
Yayın
8
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Özge Gökçe,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2781
0
FAVORİ
2781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2014
0
FAVORİ
2014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay,
Firuze Ergin
,
Muammer Demir
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3216
0
FAVORİ
3216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5798
0
FAVORİ
5798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2055
0
FAVORİ
2055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2014
5
ATIF
0
FAVORİ
2014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2055
7
ATIF
0
FAVORİ
2055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat