Ahmet Küçükçetin profil resmi
Ahmet Küçükçetin Prof. Dr. Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
Yayın 9 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
2 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering

Yayınlar

0

74

0

580

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2241

0

2241

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Özge Gökçe, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3027

0

3027

Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay, Firuze Ergin , Muammer Demir , Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3409

0

3409

UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6099

0

6099

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2281

0

2281

Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Ahmet Küçükçetin , Ayhan Oral, Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1798

0

1798

Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3982

0

3982

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

580

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2241

5

0

2241

Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Firuze Ergin , Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2281

7

0

2281

Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer, Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3982

1

0

3982

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.