Harun KESENKAŞ Prof. Dr. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
Yayın 7 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3
7 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü

Yayınlar

Benin’de Süt ve Süt Ürünleri Üretimi
Yazarlar: Eudes LANDRY ANİHOUVİ, Hanaa SALİH, Victor B. ANİHOUVİ, Harun KESENKAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667265
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1361

0

FAVORİ

1361

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1058

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1176

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3342

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1435

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Benin’de Süt ve Süt Ürünleri Üretimi
Yazarlar: Eudes LANDRY ANİHOUVİ, Hanaa SALİH, Victor B. ANİHOUVİ, Harun KESENKAŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667265
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1361

3

ATIF

0

FAVORİ

1361

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.