Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Harun Kesenkaş
Harun Kesenkaş
Prof. Dr.
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
Yayın
7
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
1
7
Yayın
9
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-0837-1183
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
Yayınlar
İnülin ve Bifidobacterium spp. kullanılarak üretilen sinbiyotik yoğurtların bazı özellikleri
Yazarlar:
Elif Yılmaz Pekçalışkan
,
Can İnal
,
Oktay Yerlikaya
,
Harun Kesenkaş
,
Prof. Dr. Harun Raşit Uysal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1254860
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
793
0
FAVORİ
793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Benin’de Süt ve Süt Ürünleri Üretimi
Yazarlar: Eudes Landry Anihouvi, Hanaa Salih, Victor B. Anihouvi,
Harun Kesenkaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667265
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1787
0
FAVORİ
1787
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünde Somatik Hücre Sayısı ve Malondialdehit Miktarı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Elif Özer
,
Harun Kesenkaş
,
Özer Kınık
,
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1244
0
FAVORİ
1244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama Yapılarının Analizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği
Yazarlar:
Harun Kesenkaş
,
Sait Engindeniz
,
A. Ferhan Sarvan
,
Duygu Aktürk
,
Nedim Koşum
,
Turgay Taşkın
,
Mukadderat Gökmen
,
Ayşe Uzmay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.396987
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1394
0
FAVORİ
1394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOMATİK HÜCRELER VE ENDOJEN ENZİMLERİNİN SÜT TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Elif Özer
,
Ayşe Sibel Akalın
,
Harun Kesenkaş
,
Gülfem Ünal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1323
0
FAVORİ
1323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünden Üretilen Sinbiyotik Beyaz Peynirde Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum ve Lactobacillus paracasei ssp. paracasei Sayılarının Değişimi
Yazarlar:
Harun Kesenkaş
,
Özer Kınık
, Kemal Seçkin, Pelin Günç Ergönül, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3449
0
FAVORİ
3449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı İnek ve Soya Sütü Karışımlarından Üretilen Kefirlerin Antioksidan Özellikleri
Yazarlar:
Harun Kesenkaş
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1687
0
FAVORİ
1687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
İnülin ve Bifidobacterium spp. kullanılarak üretilen sinbiyotik yoğurtların bazı özellikleri
Yazarlar:
Elif Yılmaz Pekçalışkan
,
Can İnal
,
Oktay Yerlikaya
,
Harun Kesenkaş
,
Prof. Dr. Harun Raşit Uysal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1254860
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
793
1
ATIF
0
FAVORİ
793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Benin’de Süt ve Süt Ürünleri Üretimi
Yazarlar: Eudes Landry Anihouvi, Hanaa Salih, Victor B. Anihouvi,
Harun Kesenkaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667265
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1787
5
ATIF
0
FAVORİ
1787
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat