Gülfem ÜNAL Doç. Dr. EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 0 TR Dizin Atıf 4
5 Yayın
1 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY

Yayınlar

İzmir Buca Kapalı/Açık Ceza İnfaz Kurumunda Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Halis Ongun OSKAY, Gülfem ÜNAL
DOI: 10.20289/zfdergi.834794
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 695

0

ATIF

0

FAVORİ

695

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Supplementation with Green and Black Tea on Microbiological Characteristics, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Drinking Yoghurt
Yazarlar: Gülfem ÜNAL , Cem KARAGÖZLÜ, Özer KINIK, Ecem AKAN, Ayşe Sibel AKALIN
Yayın Bilgisi: 2018 , Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.15832/ankutbd.446430
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1328

0

ATIF

0

FAVORİ

1328

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar: Cem KARAGÖZLÜ , Gülfem ÜNAL , A. Sibel AKALIN, Ecem AKAN, Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3120

0

ATIF

0

FAVORİ

3120

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1063

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Inulin ve Hi-maize ile Zenginleştirmenin Probiyotik Yoğurdun Asitliğine ve Starter Kültür Canlılığına Etkisi
Yazarlar: Gülfem ÜNAL , Elif ÖZER
DOI: 10.20289/zfdergi.387816
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 225

0

ATIF

0

FAVORİ

225

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.