avatar
Nedim Koşum Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 34
11 Yayın
1 Hakemlik
34 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Hayvan Biyoteknolojisi Hayvansal Üretim Küçükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2972

Yayınlar

Mısır'da Bazı Çiftlik Hayvanlarında Suni Tohumlamaya Güncel Bir Bakış
Yayın Bilgisi: 2025 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1386963
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 97

0

97

0

670

1

2972

0

1784

Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı Kandemir , Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın, Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1162

0

1162

Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1646

0

1646

Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 65183

0

65183

Kurul Üyeliği

Yayınlar

6

0

2436

Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1784

12

0

1784

Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı Kandemir , Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın, Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1162

5

0

1162

Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1646

6

0

1646

Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 65183

5

0

65183

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.