Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nedim Koşum
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
34
11
Yayın
1
Hakemlik
34
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Biyoteknolojisi
Hayvansal Üretim
Küçükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Süt Tüketiminde Laktoz Duyarlılığının (İntolerans) Analizi: İzmir İli Bornova İlçesi Örneği
Yazarlar: Awo Abdoulaye Gbadamonsi,
Aysar Shihab Ahmed
,
Alpha Saloum Cisse
,
Ahmed Seioudy
,
Turgay Taşkın
,
Sait Engindeniz
,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.807776
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2972
0
ATIF
1
FAVORİ
2972
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mısır'da Bazı Çiftlik Hayvanlarında Suni Tohumlamaya Güncel Bir Bakış
Yazarlar:
Ahmed Seioudy
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1386963
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
97
0
FAVORİ
97
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kıl Keçi İşletmelerinde Pire Görülme Sıklığı ve Nedenleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Turgay Taşkın
,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
,
Cemal Un
,
Hüseyin Can
,
Sedef Erkunt Alak
,
Ahmet Köseoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1208414
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seasonal Changes of FSH, LH, Total and Free Testosterone Hormones in Saanen Bucks
Yazarlar:
Çağrı Kandemir
,
Turgay Taşkın
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1086419
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yarı entansif koşullarda yetiştirilen Saanen keçilerinde kısmi laktasyon süt verimlerinin tahmini
Yazarlar:
Çiğdem Takma
,
Yakut Gevrekçi
,
Turgay Taşkın
,
Nedim Koşum
,
Çağrı Kandemir
,
Funda Ataç
,
Hülya Atıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1014511
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1209
0
FAVORİ
1209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Süt ve Süt Ürünleri Tercihlerinin Analizi
Yazarlar:
Sait Engindeniz
,
Turgay Taşkın
,
Awo Abdoulaye Gbadamonsi
,
Aysar Shihab Ahmed
,
Alpha Saloum Cisse
,
Ahmed Seioudy
,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.841924
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2436
0
FAVORİ
2436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Tüketiminde Laktoz Duyarlılığının (İntolerans) Analizi: İzmir İli Bornova İlçesi Örneği
Yazarlar: Awo Abdoulaye Gbadamonsi,
Aysar Shihab Ahmed
,
Alpha Saloum Cisse
,
Ahmed Seioudy
,
Turgay Taşkın
,
Sait Engindeniz
,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.807776
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2972
1
FAVORİ
2972
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Turgay Taşkın
,
Sait Engindeniz
, Awo Abdoulaye Gbadamonsi,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Çağrı Kandemir
, Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1162
0
FAVORİ
1162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nedim Koşum
,
Turğay Taşkın
, Sait Engindeniz,
Çağrı Kandemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1646
0
FAVORİ
1646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yazarlar:
Çağrı Kandemir
,
Turğay Taşkın
,
Nedim Koşum
, Cemal Ün
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
65183
0
FAVORİ
65183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama Yapılarının Analizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği
Yazarlar:
Harun Kesenkaş
,
Sait Engindeniz
,
A. Ferhan Sarvan
,
Duygu Aktürk
,
Nedim Koşum
,
Turgay Taşkın
,
Mukadderat Gökmen
,
Ayşe Uzmay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.396987
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1706
0
FAVORİ
1706
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hayvansal Üretim
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kurul Üyeliği
Hayvansal Üretim
Hakemlik
Hayvansal Üretim
Yayınlar
Tüketicilerin Süt ve Süt Ürünleri Tercihlerinin Analizi
Yazarlar:
Sait Engindeniz
,
Turgay Taşkın
,
Awo Abdoulaye Gbadamonsi
,
Aysar Shihab Ahmed
,
Alpha Saloum Cisse
,
Ahmed Seioudy
,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.841924
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2436
6
ATIF
0
FAVORİ
2436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
Yazarlar:
Turgay Taşkın
,
Sait Engindeniz
, Awo Abdoulaye Gbadamonsi,
Çağrı Kandemir
,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1784
12
ATIF
0
FAVORİ
1784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Çağrı Kandemir
, Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın,
Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1162
5
ATIF
0
FAVORİ
1162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nedim Koşum
,
Turğay Taşkın
, Sait Engindeniz,
Çağrı Kandemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1646
6
ATIF
0
FAVORİ
1646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yazarlar:
Çağrı Kandemir
,
Turğay Taşkın
,
Nedim Koşum
, Cemal Ün
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
65183
5
ATIF
0
FAVORİ
65183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat