Çağrı KANDEMİR Doç. Dr. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü
Yayın 23 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 23 TR Dizin Atıf 1
23 Yayın
4 Hakemlik
23 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Hayvan Biyoteknolojisi Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Hayvansal Üretim Hayvan Besleme Hayvan Beslenmesi Küçükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı Veteriner Bilimleri Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği Veteriner Anatomi ve Fizyoloji Veteriner Doğum ve Jinekoloji Veteriner Parazitoloji

Kurum

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

1300

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

350

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Koyun Irklarının Mevcut Durumu
Yayın Bilgisi: 2022 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1085924
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1765

0

ATIF

1

FAVORİ

1765

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

FAVORİ

176

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

428

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de koyun ırklarının mevcut durumu ve geleceği: Ege Bölgesi
DOI: 10.20289/zfdergi.1058959
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

0

FAVORİ

1109

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Koyun Irklarının Mevcut Durumu
Yayın Bilgisi: 2022 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1085924
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1765

1

FAVORİ

1765

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARMARA BÖLGESİNDE YERLİ VE KÜLTÜR KOYUN IRKLARININ MEVCUT DURUMU
Yayın Bilgisi: 2022 , Doğanın Sesi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1044

0

FAVORİ

1044

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

570

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

831

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve Keçi Yetiştiriciliğinde Uygulanan Aşılar
Yayın Bilgisi: 2021 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.895261
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

FAVORİ

538

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

1300

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1170

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı KANDEMİR , Hakan ADANACIOĞLU, Turğay TAŞKIN, Nedim KOŞUM
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 846

0

FAVORİ

846

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1022

0

FAVORİ

1022

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 54372

0

FAVORİ

54372

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1737

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar: Turgay Taşkın , Nedim KOŞUM, Özer KINIK , Çağrı KANDEMİR , Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1197

0

FAVORİ

1197

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Saanen Keçilerinin Entansif Koşullarda Bazı Verim Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.418385
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2437

0

FAVORİ

2437

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3884

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Yöresinde Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Coğrafik Konumlarına Göre Genel Durumu ve Geliştirilme Olanakları
Yazarlar: Çağrı KANDEMİR , İlkay ALKAN, H. İbrahim YILMAZ, H. Baki ÜNAL, Turgay TAŞKIN, Nedim KOŞUM, Ahmet ALÇİÇEK
Yayın Bilgisi: 2015 , Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8469

0

FAVORİ

8469

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1170

6

ATIF

0

FAVORİ

1170

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı KANDEMİR , Hakan ADANACIOĞLU, Turğay TAŞKIN, Nedim KOŞUM
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 846

4

ATIF

0

FAVORİ

846

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1022

3

ATIF

0

FAVORİ

1022

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 54372

5

ATIF

0

FAVORİ

54372

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1737

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Saanen Keçilerinin Entansif Koşullarda Bazı Verim Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.418385
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2437

3

ATIF

0

FAVORİ

2437

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.