George BAURAKIS, Prof. Dr., Director at CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Crete, Greece
Kemal BENLİOĞLU, Prof. Dr., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Aydın, Türkiye
Boris BILČÍK, PhD., Institute of Animal Biochemistry and Genetics, Slovak Academy of Sciences, Ivanka pri Dunaji, Slovak Republic
Vittorio CAPOZZI, PhD., Institute of Sciences of Food Production, ISPA-CNR, National Research Council of Italy, Italy
Vedat CEYHAN, Prof. Dr., Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Samsun, Türkiye
Can ERTEKİN, Prof. Dr., Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü, Antalya, Türkiye.
Hakan GEREN, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Salim HIZIROĞLU, Prof. Dr., Oklahoma State University, USA
M. Ali KHALVATI, Dr., Agro-Environmental Innovation and Technology, Research and Development Company. Associated with Ontario Technology University, Oshawa, Ontario, Canada
Figen KIRKPINAR, Prof., Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Ahmet KURUNÇ, Prof. Dr., Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü, Antalya, Türkiye
Monika MARKOVIC, Assoc. Prof. Dr., University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences, Osijek, Croatia
Barbaros ÖZER, Prof. Dr., Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Ankara, Türkiye
Sezen ÖZKAN, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Erdoğan ÖZTÜRK, Prof. Dr., Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Erzurum, Türkiye
Reza Farshbaf POURABAD, Prof. Dr., University of Tabriz, Iran
Ian T. RILEY, Prof. Dr., Niğde Ömer Halisdemir University, Niğde, Türkiye & The University of Adelaide, Australia
Roman ROLBIECKI, Assoc. Prof. Dr., Bydgoszcz University of Science and Technology, Department of Agrometeorology, Poland
Evangelia N. SOSSIDOU, Veterinary Research Institute, Hellenic Agricultural Organization–Demeter, Thessaloniki, Greece
Svetlana SUSHKOVA, Dr., Southern Federal University, Academy of Biology and Biotechnology behalf D.I. Ivanovskiy, Rostov-on-Don, Russia
Ali TOPÇU, Prof. Dr., Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye
Serdar TEZCAN, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Yüksel TÜZEL, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Attila YAZAR, Prof. Dr., Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü, Adana, Türkiye
Banu YÜCEL, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye