Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Vildan Akdeniz
Arş. Gör.
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
10
4
Yayın
1
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-2288-7832
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
İnsan Sağlığı ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Çinkonun Önemi
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
, Özer Kınık, Oktay Yerlikaya, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16847
0
ATIF
1
FAVORİ
16847
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
550
0
FAVORİ
550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helicobacter pylori ENFEKSİYONUNDA PROBİYOTİKLERİN ROLÜ
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
,
A. Sibel Akalın
,
Elif Özer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4323
0
FAVORİ
4323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON UYGULAMASININ SÜT ÜRÜNLERİNDE HOMOJENİZASYON, JEL YAPISI, VİSKOZİTE VE SU TUTMA KAPASİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
,
Ayşe Sibel Akalın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2452
0
FAVORİ
2452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Sağlığı ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Çinkonun Önemi
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
, Özer Kınık, Oktay Yerlikaya, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16847
1
FAVORİ
16847
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22100
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
550
1
ATIF
0
FAVORİ
550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helicobacter pylori ENFEKSİYONUNDA PROBİYOTİKLERİN ROLÜ
Yazarlar:
Vildan Akdeniz
,
A. Sibel Akalın
,
Elif Özer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18062
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4323
5
ATIF
0
FAVORİ
4323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat