avatar
Oktay Yerlikaya Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 2
12 Yayın
15 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

0

Yayınlar

0

241

Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar: Ecem Akan , Oktay Yerlikaya , Leyla Güçer, Şaban Meriç , Pınar Çakır Topdemir, Özer Kınık
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1933

0

1933

Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan, Oktay Yerlikaya , Derya Saygılı, Özer Kınık
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2962

0

2962

0

2077

0

6105

0

1607

Farklı Modifiye Atmosfer Koşulları ile Paketlenen Sepet Peynirinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Aslı Akpınar, Oktay Yerlikaya , Özer Kınık, Harun Raşit Uysal, Figen Korel
DOI: 10.20289/zfdergi.387141
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 659

0

659

0

2164

0

0

1

0

Yayınlar

Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan, Oktay Yerlikaya , Derya Saygılı, Özer Kınık
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2962

2

0

2962

7

0

6105

6

0

2164