Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oktay Yerlikaya
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
12
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
2
12
Yayın
15
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-1532-4687
36603644400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TANILANMASINDA KULLANILAN BAŞLICA FENOTİPİK VE MOLEKÜLER YÖNTEMLER
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Sinan Velizade,
Çiğdem Takma
,
Hakan Adanacıoğlu
,
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.1683830
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
241
0
FAVORİ
241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnülin ve Bifidobacterium spp. kullanılarak üretilen sinbiyotik yoğurtların bazı özellikleri
Yazarlar:
Elif Yılmaz Pekçalışkan
,
Can İnal
,
Oktay Yerlikaya
,
Harun Kesenkaş
,
Prof. Dr. Harun Raşit Uysal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1254860
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1905
0
FAVORİ
1905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pınarbaşı Uzunyayla Bölgesi Çerkes Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
,
Cesur Mehenktaş
,
Ecem Akan
,
Prof. Dr. Harun Raşit Uysal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1184340
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
0
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ecem Akan
,
Oktay Yerlikaya
, Leyla Güçer,
Şaban Meriç
, Pınar Çakır Topdemir,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1933
0
FAVORİ
1933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan,
Oktay Yerlikaya
, Derya Saygılı,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2962
0
FAVORİ
2962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Çiğ ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütü Tüketimi
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2077
0
FAVORİ
2077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Üretilen ve Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.412173
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6105
0
FAVORİ
6105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünde Somatik Hücre Sayısı ve Malondialdehit Miktarı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Elif Özer
,
Harun Kesenkaş
,
Özer Kınık
,
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
0
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Modifiye Atmosfer Koşulları ile Paketlenen Sepet Peynirinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Aslı Akpınar,
Oktay Yerlikaya
, Özer Kınık, Harun Raşit Uysal, Figen Korel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.387141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
0
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
0
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLER VE MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Merve Açu,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TANILANMASINDA KULLANILAN BAŞLICA FENOTİPİK VE MOLEKÜLER YÖNTEMLER
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Editörlük
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü , Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
İnülin ve Bifidobacterium spp. kullanılarak üretilen sinbiyotik yoğurtların bazı özellikleri
Yazarlar:
Elif Yılmaz Pekçalışkan
,
Can İnal
,
Oktay Yerlikaya
,
Harun Kesenkaş
,
Prof. Dr. Harun Raşit Uysal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1254860
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1905
1
ATIF
0
FAVORİ
1905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan,
Oktay Yerlikaya
, Derya Saygılı,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2962
2
ATIF
0
FAVORİ
2962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Üretilen ve Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.412173
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6105
7
ATIF
0
FAVORİ
6105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
6
ATIF
0
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI