Aslı Akpınar profil resmi
Aslı Akpınar Yrd. Doç. Dr. Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 21
4 Yayın
7 Hakemlik
21 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Popüler Yayınları

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı Akpınar , Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF 12 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10659

12

1

10659

Yayınlar

0

1359

Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar: Aslı Akpınar , Ceyda Söbeli , Melike Gizem Çetin, Merve Zeytin, Zekiye Dilek
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1824

0

1824

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı Akpınar , Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10659

1

10659

0

1911

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

1359

Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar: Aslı Akpınar , Ceyda Söbeli , Melike Gizem Çetin, Merve Zeytin, Zekiye Dilek
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1824

2

0

1824

VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar: Aslı Akpınar , Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF 12 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10659

12

1

10659

6

0

1911

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.