Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Firma
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
NURAL Karagözlü
NURAL Karagözlü
Doç.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
13
5
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-3754-0724
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Yayınlar
Characterization and antimicrobial properties of silver nanoparticules biosynthesized from cornelian cherry (Cornus mas L.)
Yazarlar: Tuğçe Özeşer,
Nural Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1332427
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
264
0
FAVORİ
264
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin satın alma alışkanlıkları: Ankara, Etimesgut örneği
Yazarlar:
Çile Yanğıç Yüksel
,
Nural Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1248348
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin gıda güvenliği bilgi ve bilinçlerinin belirlenmesi: Ankara, Etimesgut örneği
Yazarlar:
Çile Yanğıç Yüksel
,
Nural Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1121972
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı gıda kaynaklı patojenler üzerinde geleneksel yoğurt üretiminde kullanılan ticari starter kültürlerin ve probiyotiklerin antimikrobiyal etkisi
Yazarlar: Özge Vuran,
Nural Karagözlü
,
Aslı Akpınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.810053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1246
0
FAVORİ
1246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Carnobacterium maltaromaticum ve Peynir Olgunlaşmasında Önemi
Yazarlar:
Nural Karagözlü
, Cem Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1543
0
FAVORİ
1543
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin satın alma alışkanlıkları: Ankara, Etimesgut örneği
Yazarlar:
Çile Yanğıç Yüksel
,
Nural Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1248348
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
1
ATIF
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin gıda güvenliği bilgi ve bilinçlerinin belirlenmesi: Ankara, Etimesgut örneği
Yazarlar:
Çile Yanğıç Yüksel
,
Nural Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1121972
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
3
ATIF
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat