About
About DergiPark
DergiPark Team
DergiPark DOI Service
Journals
Publishers
All
University
Government
TRH
Association
Foundation
Trade Association
Private
Person
Union
Researchers
Subjects
Journal Wizard
Help
Trends
English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
My Journals
My Researches
My Followers
Profile
Logout
Login
Researchers
Oktay YERLİKAYA
Oktay YERLİKAYA
Assoc. Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
0000-0002-1532-4687
Publication
11
Review
12
CrossRef Cited
8
0000-0002-1532-4687
11
Publication
12
Review
8
CrossRef Cited
Follow
Following
Followers
Following
Summary
Publications
Peer Review
Cited
Research Fields
Food Engineering
Food Sciences
Institution
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Publications
Some properties of synbiotic yoghurts produced by using Inulin and Bifidobacterium spp.
Authors:
Elif YILMAZ PEKÇALIŞKAN
,
Can İNAL
,
Oktay YERLİKAYA
,
Harun KESENKAŞ
,
Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL
Published: 2023 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.1254860
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
364
0
FAVORITE
364
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Pınarbaşı Uzunyayla Bölgesi Çerkes Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Oktay YERLİKAYA
,
Cesur MEHENKTAŞ
,
Ecem AKAN
,
Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL
Published: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1184340
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
137
0
FAVORITE
137
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Authors:
Ecem AKAN
,
Oktay YERLİKAYA
, Leyla GÜÇER,
Şaban MERİÇ
, Pınar ÇAKIR TOPDEMİR,
Özer KINIK
Published: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
710
0
FAVORITE
710
TOTAL DOWNLOAD COUNT
The effect of using different starter cultures on textural and viscosity properties of yoghurt
Authors: Ecem AKAN,
Oktay YERLİKAYA
, Derya SAYGILI,
Özer KINIK
Published: 2021 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1601
0
FAVORITE
1601
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Çiğ ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütü Tüketimi
Authors:
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
Published: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
448
0
FAVORITE
448
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Ege Bölgesi’nde Üretilen ve Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Oktay YERLİKAYA
Published: 2018 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.412173
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5011
0
FAVORITE
5011
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Keçi Sütünde Somatik Hücre Sayısı ve Malondialdehit Miktarı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Authors:
Elif ÖZER
,
Harun KESENKAŞ
,
Özer KINIK
,
Oktay YERLİKAYA
Published: 2018 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.388054
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1095
0
FAVORITE
1095
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Physicochemical and Sensorial Properties of Sepet Cheeses Packaged under Different Modified Atmospheric Conditions
Authors: Aslı AKPINAR,
Oktay YERLİKAYA
, Özer KINIK, Harun Raşit UYSAL, Figen KOREL
Published: 2017 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.387141
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
317
0
FAVORITE
317
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Some Physicochemical Characteristics and Aroma Compounds of Izmir Tulum Cheese Produced with Different Milk Types
Authors:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Published: 2017 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1604
0
FAVORITE
1604
TOTAL DOWNLOAD COUNT
GIDALARDA ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLER VE MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ETKİLERİ
Authors: Merve AÇU,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
Published: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
0
0
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TANILANMASINDA KULLANILAN BAŞLICA FENOTİPİK VE MOLEKÜLER YÖNTEMLER
Authors:
Oktay YERLİKAYA
Published: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
0
0
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Articles published in
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
Reviews
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Journal of Agricultural and Food Science
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Publications
Ege Bölgesi’nde Üretilen ve Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Oktay YERLİKAYA
Published: 2018 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.412173
CITED
3
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5011
3
CITED
0
FAVORITE
5011
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Some Physicochemical Characteristics and Aroma Compounds of Izmir Tulum Cheese Produced with Different Milk Types
Authors:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Published: 2017 ,
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
CITED
5
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1604
5
CITED
0
FAVORITE
1604
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.
Start Tour