Özer KINIK
Yayın 16 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 7
16 Yayın
2 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Kurum

Yayınlar

Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar: Ecem AKAN , Oktay YERLİKAYA , Leyla GÜÇER, Şaban MERİÇ , Pınar ÇAKIR TOPDEMİR, Özer KINIK
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 287

0

ATIF

0

FAVORİ

287

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem AKAN, Oktay YERLİKAYA , Derya SAYGILI, Özer KINIK
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

0

ATIF

0

FAVORİ

1114

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 919

1

ATIF

0

FAVORİ

919

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2428

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

941

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar: Turgay Taşkın , Nedim KOŞUM, Özer KINIK , Çağrı KANDEMİR , Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1092

0

ATIF

0

FAVORİ

1092

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar: Cem KARAGÖZLÜ , Gülfem ÜNAL , A. Sibel AKALIN, Ecem AKAN, Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3118

0

ATIF

0

FAVORİ

3118

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1477

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

469

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

3273

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

933

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜ KALİTESİNDE YENİ GELİŞMELERE BİR BAKIŞ
Yazarlar: Ecem AKAN, Özer KINIK
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3527

0

ATIF

0

FAVORİ

3527

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ENDÜSTRİSİNDE SU KALİTESİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Elif ÖZER, Harun KESENKAŞ, Özer KINIK
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

0

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.