Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Özer Kınık
Özer Kınık
Bilinmiyor
Yayın
18
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
15
Bilinmiyor
18
Yayın
2
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Manda sütü ve diğer süt karışımlarıyla üretilen kefirlerin reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu KIRMAZ
,
Özer KINIK
,
Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1120746
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
349
0
ATIF
1
FAVORİ
349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Şarap Üretim Atıklarından Elde Edilen Farklı Üzüm Posalarının İzmir Tulum Peynirinin Olgunlaşmasına Etkisi: Yağ Asidi Bileşimi, Serbest Yağ Asitleri ve Uçucu Bileşikler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Aysun ATALAY
,
Filiz YILDIZ-AKGÜL
,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1406041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
92
0
FAVORİ
92
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda sütü ve diğer süt karışımlarıyla üretilen kefirlerin reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu KIRMAZ
,
Özer KINIK
,
Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1120746
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
349
1
FAVORİ
349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ecem AKAN
,
Oktay YERLİKAYA
, Leyla GÜÇER,
Şaban MERİÇ
, Pınar ÇAKIR TOPDEMİR,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
872
0
FAVORİ
872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem AKAN,
Oktay YERLİKAYA
, Derya SAYGILI,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1740
0
FAVORİ
1740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütü ve Diğer Süt Karışımlarıyla Üretilen Kefirlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu AKDAN
,
Özer KINIK
,
Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.775279
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2268
0
FAVORİ
2268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak TULUKOĞLU
,
Özer KINIK
,
Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1396
0
FAVORİ
1396
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Çiğ ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütü Tüketimi
Yazarlar:
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünde Somatik Hücre Sayısı ve Malondialdehit Miktarı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Elif ÖZER
,
Harun KESENKAŞ
,
Özer KINIK
,
Oktay YERLİKAYA
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
0
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar:
Turgay Taşkın
, Nedim KOŞUM,
Özer KINIK
,
Çağrı KANDEMİR
, Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar:
Cem KARAGÖZLÜ
,
Gülfem ÜNAL
, A. Sibel AKALIN, Ecem AKAN,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3570
0
FAVORİ
3570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1635
0
FAVORİ
1635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT BAZLI İÇECEKLER VE DİĞER İÇECEKLERDE PROBİYOTİK CANLILIĞI ÜZERİNE GIDA MATRİKSİNİN ETKİSİ
Yazarlar:
Ecem AKAN
,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
129
0
FAVORİ
129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünden Üretilen Sinbiyotik Beyaz Peynirde Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum ve Lactobacillus paracasei ssp. paracasei Sayılarının Değişimi
Yazarlar:
Harun KESENKAŞ
,
Özer KINIK
, Kemal SEÇKİN, Pelin GÜNÇ ERGÖNÜL, Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3398
0
FAVORİ
3398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiğ Süt Üretiminde Gıda Güvenliği Açısından Karar Destek Sistemlerinin Önemi
Yazarlar: Ecem AKAN,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Üretimi ve Depolanması Sırasında Probiyotiklerin Canlılıklarını Etkileyen Faktörler - Factors Effecting Probiotic Viability During Processing and Storage of Food
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6172
0
FAVORİ
6172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜ KALİTESİNDE YENİ GELİŞMELERE BİR BAKIŞ
Yazarlar: Ecem AKAN,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
252
0
FAVORİ
252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ENDÜSTRİSİNDE SU KALİTESİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Elif ÖZER, Harun KESENKAŞ,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLER VE MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Merve AÇU,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hayvansal Üretim
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Manda Sütü ve Diğer Süt Karışımlarıyla Üretilen Kefirlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu AKDAN
,
Özer KINIK
,
Filiz İÇİER
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.775279
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2268
3
ATIF
0
FAVORİ
2268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak TULUKOĞLU
,
Özer KINIK
,
Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1396
2
ATIF
0
FAVORİ
1396
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı AKPINAR
,
Oktay YERLİKAYA
,
Özer KINIK
,
Figen KOREL
, Cihan KAHRAMAN,
Harun R. UYSAL
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1635
5
ATIF
0
FAVORİ
1635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Üretimi ve Depolanması Sırasında Probiyotiklerin Canlılıklarını Etkileyen Faktörler - Factors Effecting Probiotic Viability During Processing and Storage of Food
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6172
5
ATIF
0
FAVORİ
6172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat