Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ecem AKAN
Ecem AKAN
Arş. Gör.
Bilinmiyor
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
Bilinmiyor
2
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Yayınlar
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak TULUKOĞLU
,
Özer KINIK
,
Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1276
0
FAVORİ
1276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT BAZLI İÇECEKLER VE DİĞER İÇECEKLERDE PROBİYOTİK CANLILIĞI ÜZERİNE GIDA MATRİKSİNİN ETKİSİ
Yazarlar:
Ecem AKAN
,
Özer KINIK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
83
0
FAVORİ
83
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Yayınlar
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak TULUKOĞLU
,
Özer KINIK
,
Ecem AKAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1276
2
ATIF
0
FAVORİ
1276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat