Hasmadi Mamat profil resmi
Hasmadi Mamat Prof. Dr. Universiti Malaysia Sabah, Faculty of Food Science and Nutrition
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Universiti Malaysia Sabah, Faculty of Food Science and Nutrition

Yayınlar

Kırmızı Pirinç Unu Karışımıyla Yapılan Kurabiyelerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Leong Kar Yee, Syaidahtull Naseha Ibrahim, Macdalyna Esther Ronie, Ahmad Hazim Abdul Aziz, Rovin Kobun, Wolyna Pindi, Jumardi Roslan, Norazlina Md Ridhwan, Nicky Rahmana Putra, Hasmadi Mamat
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609371
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 93

0

93

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kurul Üyeliği
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.