Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasmadi Mamat
Doç. Dr.
Universiti Malaysia Sabah
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-8637-5257
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Universiti Malaysia Sabah
Yayınlar
Kırmızı Pirinç Unu Karışımıyla Yapılan Kurabiyelerin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Leong Kar Yee, Syaidahtull Naseha Ibrahim, Macdalyna Esther Ronie, Ahmad Hazim Abdul Aziz, Rovin Kobun, Wolyna Pindi, Jumardi Roslan, Norazlina Md Ridhwan, Nicky Rahmana Putra,
Hasmadi Mamat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609371
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23
0
FAVORİ
23
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat