Ceren Mutlu profil resmi
Ceren Mutlu Doç. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 13 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 24
13 Yayın
4 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3851

4

2

3851

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1358

0

1

1358

Yayınlar

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 623

0

623

VAKUM KURUTMA YÖNTEMİ İLE PROPOLİS TOZU ÜRETİMİ VE TOZUN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23109
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 530

0

530

0

2010

ARI EKMEĞİNİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1460

0

1460

0

713

0

2440

0

934

NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21010
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1358

1

1358

0

6890

0

2136

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3851

2

3851

0

3629

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1890

0

1890

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 623

1

0

623

2

0

2010

ARI EKMEĞİNİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23038
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1460

2

0

1460

2

0

6890

2

0

2136

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3851

4

2

3851

1

0

3629

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1890

2

0

1890

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.