Fatma Korkmaz profil resmi
Fatma Korkmaz Dr. Öğr. Üyesi Balıkesir Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Yayınlar

0

71

AYÇİÇEĞİ PROTEİNİ-ARABİK GAM KONJUGATLARININ BAZI TEKNO-FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 582

0

582

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

0

625

BİTKİ ESASLI SÜT BENZERİ İÇECEKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23049
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2546

0

2546

0

713

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 625

1

0

625

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.