Fatma Korkmaz profil resmi
Fatma Korkmaz Dr. Öğr. Üyesi Balıkesir Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Yayınlar

AYÇİÇEĞİ PROTEİNİ-ARABİK GAM KONJUGATLARININ BAZI TEKNO-FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 534

0

534

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

0

583

BİTKİ ESASLI SÜT BENZERİ İÇECEKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23049
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2271

0

2271

0

597

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

1

0

583

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.