Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Korkmaz
Dr. Öğr. Üyesi
Balıkesir Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Balıkesir Üniversitesi
Yayınlar
AYÇİÇEĞİ PROTEİNİ-ARABİK GAM KONJUGATLARININ BAZI TEKNO-FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Fatma Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
0
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ketencik Proteinlerinin Bazı Tekno-Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Ultrasonikasyon Uygulamasının Etkisi
Yazarlar:
Fatma Korkmaz
,
Ceren Mutlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460994
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİ ESASLI SÜT BENZERİ İÇECEKLER
Yazarlar:
Fatma Korkmaz
,
Havva Polat
,
Ali Emre Andaç
,
Neşe Yılmaz Tuncel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1310
0
FAVORİ
1310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİKASYON VE SOKSALET YÖNTEMLERİYLE EKSTRAKTE EDİLEN KETENCİK TOHUM YAĞLARININ OKSİDATİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Fatma Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
403
0
FAVORİ
403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat