Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cihadiye Candal
Öğretim Görevlisi
ARTVIN CORUH UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
2
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Kurum
ARTVIN CORUH UNIVERSITY
Popüler Yayınları
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Cihadiye Candal
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3167
4
ATIF
1
FAVORİ
3167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Cansız,
Cihadiye Candal
,
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Recai Ercan
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1513
0
FAVORİ
1513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Cihadiye Candal
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3167
1
FAVORİ
3167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA PEYNİR ALTI SUYU KULLANIMININ BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLARINDAN ÜRETİLEN EKMEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Zeynep Cansız,
Cihadiye Candal
,
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Recai Ercan
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19066
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1513
1
ATIF
0
FAVORİ
1513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ceren Mutlu
,
Sultan Arslan Tontul
,
Cihadiye Candal
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3167
4
ATIF
1
FAVORİ
3167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat