Sultan Arslan Tontul profil resmi
Sultan Arslan Tontul Doç. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 6
3 Yayın
8 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3229

4

1

3229

Yayınlar

0

1585

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3229

1

3229

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

290

1

0

1585

BAZI TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19073
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3229

4

1

3229

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.