Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mine Aslan
Doktora
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
36
TR Dizin Atıf
8
7
Yayın
0
Hakemlik
36
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-7589-3523
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Alternatif Doğal Antimikrobiyal Ajan Olarak Bazı Tıbbi Bitki Ekstraktlarının Antifungal Aktivitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Aktivite Özellikleri
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1198207
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
0
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eriştelerin Fiziksel, Kimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Trabzon Hurması (Diospyros kaki Thunb.) Tozu ve Ayva Çekirdeği (Cydonia oblonga) Müsilajının Etkisi
Yazarlar:
Ülgen İlknur Konak
, Rahime Dilruba Kaya,
Yasemin Yavuz Abanoz
,
Mine Aslan
,
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1423429
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
311
0
FAVORİ
311
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a functional cake formulation with purple carrot powder dried by different methods
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mine Aslan
,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2029
0
FAVORİ
2029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavun Atıklarının Bisküvi Üretiminde Kullanım Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681812
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2857
0
FAVORİ
2857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4381
0
FAVORİ
4381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kefir Kültürü İkamesinin Boza Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi ve Havuç Tozu ile Bozanın Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
, Esma Yağcılar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Eriştelerin Fiziksel, Kimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Trabzon Hurması (Diospyros kaki Thunb.) Tozu ve Ayva Çekirdeği (Cydonia oblonga) Müsilajının Etkisi
Yazarlar:
Ülgen İlknur Konak
, Rahime Dilruba Kaya,
Yasemin Yavuz Abanoz
,
Mine Aslan
,
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1423429
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
311
1
ATIF
0
FAVORİ
311
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
1
ATIF
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavun Atıklarının Bisküvi Üretiminde Kullanım Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nilgün Ertaş
,
Mine Aslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681812
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2857
7
ATIF
0
FAVORİ
2857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF
27
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4381
27
ATIF
0
FAVORİ
4381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat