avatar
Nilgün Ertaş Doç. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 42 TR Dizin Atıf 2
11 Yayın
3 Hakemlik
42 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

553

Yayınlar

0

807

0

760

0

2150

1

553

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1091

0

1091

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1044

0

1044

0

2988

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4569

0

4569

Yayınlar

2

0

807

1

0

760

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1044

1

0

1044

7

0

2988

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF 31 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4569

31

0

4569

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.