avatar
Nilgün Ertaş Prof. Dr. Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 54 TR Dizin Atıf 14
11 Yayın
3 Hakemlik
54 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Hububat Teknolojisi

Kurum

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

694

Yayınlar

0

1078

0

1042

0

2682

1

694

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1576

0

1576

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

0

1190

0

3488

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5227

0

5227

Yayınlar

3

0

1078

1

0

1042

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

1

0

1190

7

0

3488

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF 41 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5227

41

0

5227

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.