avatar
Nilgün Ertaş Doç. Dr. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 11 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 30 TR Dizin Atıf 2
11 Yayın
2 Hakemlik
30 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

412

0

428

0

1380

0

385

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 744

0

744

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 797

0

797

0

2199

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3442

0

3442

Yayınlar

1

0

412

1

0

428

5

0

2199

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF 23 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3442

23

0

3442

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.