Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nezahat Olcay
Doktora
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
10
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7592
2
ATIF
1
FAVORİ
7592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yulaf ve Çavdar Unlu Bisküvilerde Bal Kabağı ve Şeker Pancarı Tozu İkamesinin Etkisi
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Çavdar (Secale cereale) ve Kavuzsuz Yulafın (Avena sativa) Bisküvi Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Sümeyye Dursun Şirin,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1031122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1037
0
FAVORİ
1037
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalancı Tahıllarda Çimlendirme Prosesinin Etkileri
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.969567
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
841
0
FAVORİ
841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A New and Functional Beverage: Fruity Wheatgrass Juice
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a functional cake formulation with purple carrot powder dried by different methods
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mine Aslan
,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1912
0
FAVORİ
1912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA METOTLARI İLE ELDE EDİLEN HÜNNAP (ZIZYPHUS JUJUBA) MEYVE TOZLARININ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar: Büşra Koyuncu,
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7592
1
FAVORİ
7592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Üretiminde Farklı Turunçgil Aldebolarının Kullanım İmkanları
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.730246
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2321
0
FAVORİ
2321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Usage Possibilities of Kumquat Fruit Dried by Different Techniques in The Production of Biscuits
Yazarlar:
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Electronic Letters on Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Electronic Letters on Science and Engineering
European Food Science and Engineering
Yayınlar
Mor havuç tozu ikamesinin cips örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mine Aslan
,
Nezahat Olcay
,
Nilgün Ertaş
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1164267
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
1
ATIF
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kara Mürverin (Sambucus nigra L.) Besinsel İçeriği ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Betül Alıç
,
Nezahat Olcay
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.765296
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7592
2
ATIF
1
FAVORİ
7592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmek Üretiminde Farklı Turunçgil Aldebolarının Kullanım İmkanları
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nezahat Olcay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.730246
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2321
2
ATIF
0
FAVORİ
2321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat