Sultan Arslan Tontul profil resmi
Sultan Arslan Tontul Doç. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 4
8 Yayın
5 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

3

1

803

Yayınlar

0

168

TİP 5 DİRENÇLİ NİŞASTA: NİŞASTA KATILIM KOMPLEKSLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Akgül, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 363

0

363

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 569

0

569

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

1

803

KARABUĞDAYIN NEM ADSORPSİYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 792

0

792

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1476

0

1476

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1408

0

1408

0

1746

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

3

1

803

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1408

2

0

1408

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.