Sultan Arslan Tontul profil resmi
Sultan Arslan Tontul Doç. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 42
8 Yayın
7 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
42 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1222

5

1

1222

Yayınlar

0

653

TİP 5 DİRENÇLİ NİŞASTA: NİŞASTA KATILIM KOMPLEKSLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Akgül, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 931

0

931

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

0

940

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1222

1

1222

KARABUĞDAYIN NEM ADSORPSİYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1064

0

1064

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2179

0

2179

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1773

0

1773

0

1996

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

0

940

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1222

5

1

1222

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2179

1

0

2179

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1773

2

0

1773

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.