Sultan Arslan Tontul profil resmi
Sultan Arslan Tontul Doç. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 32
8 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
32 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

4

1

934

Yayınlar

0

299

TİP 5 DİRENÇLİ NİŞASTA: NİŞASTA KATILIM KOMPLEKSLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Akgül, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

0

554

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 696

0

696

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

1

934

KARABUĞDAYIN NEM ADSORPSİYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

0

883

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1676

0

1676

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

0

1513

0

1837

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 696

1

0

696

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

4

1

934

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1676

1

0

1676

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

2

0

1513

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.