Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sultan Arslan Tontul
Doç.
Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
8
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
32
8
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
32
TR Dizin Atıf
0000-0003-1557-7948
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
934
4
ATIF
1
FAVORİ
934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KIRINIM PENCERELİ KURUTUCU İLE ÜRETİLMİŞ TOZ YUMURTANIN KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Zeynep Tuğçe Akdağ
,
Zeynep Elif Çatalyıldız
,
Hümeyra Çetin Babaoğlu
,
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
299
0
FAVORİ
299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİP 5 DİRENÇLİ NİŞASTA: NİŞASTA KATILIM KOMPLEKSLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Akgül,
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
554
0
FAVORİ
554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Gökçe Ersoy
,
Sultan Arslan Tontul
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
934
1
FAVORİ
934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARABUĞDAYIN NEM ADSORPSİYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
, Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1676
0
FAVORİ
1676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
,
Ceren Mutlu
, Andaç Koç,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1513
0
FAVORİ
1513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOAKTİF GIDA BİLEŞENLERİNİN PÜSKÜRTEREK DONDURMA YÖNTEMİ İle MİKROENKAPSÜLASYONU
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1837
0
FAVORİ
1837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Gökçe Ersoy
,
Sultan Arslan Tontul
,
Mustafa Erbas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
1
ATIF
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
934
4
ATIF
1
FAVORİ
934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
, Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1676
1
ATIF
0
FAVORİ
1676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Sultan Arslan Tontul
,
Ceren Mutlu
, Andaç Koç,
Mustafa Erbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1513
2
ATIF
0
FAVORİ
1513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat