avatar
Nihat Akın Prof. Dr. Ziraat Fakültesi
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 23
7 Yayın
1 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

Ziraat Fakültesi

Popüler Yayınları

0

5

326

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

5

1

1282

Üzümsü Meyveler: Sağlıklı Beslenme Üzerine Etkileri
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1510089
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

0

1

776

Yayınlar

0

197

0

195

5

326

0

774

Üzümsü Meyveler: Sağlıklı Beslenme Üzerine Etkileri
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1510089
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

1

776

0

629

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

1

1282

Yayınlar

1

0

629

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

5

1

1282

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.