Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Damla Özışık
Akademik Ünvanı Yok
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0009-0006-9406-1518
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Popüler Yayınları
Yoğurt Üretiminde Hidrokolloid Kullanımı: Gelişen Teknolojiler ve İnovatif Çözümler
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
,
Furkan Arslan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
0
ATIF
5
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Peynir Altı Suyunun İşlemesi ve Değerlendirilmesindeki Son Gelişmeler
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1594075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
98
0
FAVORİ
98
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT PERMEATI ORİJİNLİ SPOR İÇECEKLERİNİN BİLİMSEL İNCELEMESİ: HİDRASYON VE PERFORMANS ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sağlık ve Spor Bilimleri Dergisi
DOI: 10.71416/jhss.1559828
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
136
0
FAVORİ
136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Üretiminde Hidrokolloid Kullanımı: Gelişen Teknolojiler ve İnovatif Çözümler
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
,
Furkan Arslan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
5
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni nesil probiyotik olarak Akkermansia muciniphila ve Faecalibacterium prausnitzii: Sağlık üzerinde etkileri
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH25007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Bağırsak Mikrobiyomu Covid-19 İçin Tedavi Stratejileriyle İlişkilendiren Mekanizmalar
Yazarlar:
Nihat Akın
,
Damla Özışık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1276832
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
0
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
International Journal of Pure and Applied Sciences
Sağlık ve Spor Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
İnsan Bağırsak Mikrobiyomu Covid-19 İçin Tedavi Stratejileriyle İlişkilendiren Mekanizmalar
Yazarlar:
Nihat Akın
,
Damla Özışık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1276832
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
1
ATIF
0
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat