Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Göksel Kemal Girgin
Yrd. Doç. Dr.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın
10
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
13
10
Yayın
19
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1203
3
ATIF
1
FAVORİ
1203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
1
ATIF
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2734
4
ATIF
1
FAVORİ
2734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
927
1
ATIF
1
FAVORİ
927
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1108
4
ATIF
1
FAVORİ
1108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Destinasyon Markalaşmasında Gastronominin Önemi: Havran İlçesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Candan Şahin
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
171
0
FAVORİ
171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BALIKESİR'DE BESLENME ALIŞKANLIKLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN VE ALGILARIN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Alper Uzun
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
lnternational Journal of Geography and Geography Education
DOI: 10.32003/igge.1017678
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
927
1
FAVORİ
927
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1108
1
FAVORİ
1108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLİR BÖCEKLER KAPSAMINDA ÇEKİRGE VE KARİDES
Yazarlar:
Ramazan Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1532
0
FAVORİ
1532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1203
1
FAVORİ
1203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Gıdaların Tüketilmesine Yönelik Turist Motivasyonlarının Ölçülmesi: Antalya’da Bir Uygulama
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2591
0
FAVORİ
2591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2734
1
FAVORİ
2734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
lnternational Journal of Geography and Geography Education
Hakemlik
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Türk Dünyası Araştırmaları
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
927
1
ATIF
1
FAVORİ
927
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1108
4
ATIF
1
FAVORİ
1108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
1
ATIF
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1203
3
ATIF
1
FAVORİ
1203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2734
4
ATIF
1
FAVORİ
2734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat