Göksel Kemal Girgin profil resmi
Göksel Kemal Girgin Prof. Dr. Balıkesir University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Balıkesir, Türkiye.
Yayın 12 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 15
12 Yayın
20 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Geleneksel Yemek Mutfak Kültürü Gastronomi Turizmi

Kurum

Balıkesir University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Balıkesir, Türkiye.

Popüler Yayınları

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3037

4

2

3037

0

2

1033

2

1

1399

4

1

1490

Yayınlar

1

567

2

1033

0

813

1

1399

1

1490

0

1905

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1405

1

1405

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3037

2

3037

Yayınlar

2

1

1399

4

1

1490

2

1

2415

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1405

3

1

1405

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3037

4

2

3037

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.