Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
Öğretim Görevlisi
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Pastacılık
Türk Mutfağı
Osmanlı Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Sürdürülebilir Gastronomi
Geleneksel Yemek
Gastronomi Turizmi
Gıda Tüketimi
Antik Yemekler
Yemek ve Küreselleşme
Kurum
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Erhan Metin
,
Elif Savaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1194353
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
805
0
ATIF
2
FAVORİ
805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1088
4
ATIF
1
FAVORİ
1088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Emre Öztürk
,
Erhan Metin
,
Ayla Solmaz Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1189993
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
0
ATIF
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Erhan Metin
,
Elif Savaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1194353
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
805
2
FAVORİ
805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Emre Öztürk
,
Erhan Metin
,
Ayla Solmaz Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1189993
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1088
1
FAVORİ
1088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1088
4
ATIF
1
FAVORİ
1088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat