Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Raşit Bakan
Yayın
3
Hakemlik
1
3
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Popüler Yayınları
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Emre Öztürk
,
Erhan Metin
,
Ayla Solmaz Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1189993
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
545
0
ATIF
2
FAVORİ
545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Erhan Metin
,
Elif Savaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1194353
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
0
ATIF
2
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezun Öğrencilerin, Akademisyenlerin ve Şeflerin Gastronomi ve Gastronomi Eğitimine Bakış Açılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Raşit Bakan
,
Hasan Tahsin Kokonalıoğlu
,
Ferda Yeliz Çubuk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1486548
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
0
ATIF
1
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mezun Öğrencilerin, Akademisyenlerin ve Şeflerin Gastronomi ve Gastronomi Eğitimine Bakış Açılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Raşit Bakan
,
Hasan Tahsin Kokonalıoğlu
,
Ferda Yeliz Çubuk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1486548
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
1
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Küresel Bir Restoranda Servis Edilen Bitki Bazlı ve Et Bazlı Burgerlerin Tercih Edilebilirliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Erhan Metin
,
Elif Savaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1194353
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
2
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşırı Yemek Yapma Korkusu (Mageirocophobia) Ölçeği’nin Geliştirilmesi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan Kayaalp
,
Raşit Bakan
,
Emre Öztürk
,
Erhan Metin
,
Ayla Solmaz Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1189993
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
545
2
FAVORİ
545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat