Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Neslihan Serçeoğlu
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Turizm (Diğer)
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİ ALGILARI: AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNE FARKLI ŞEHİRLERDEN GELEN ÖĞRENCİLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Mehmet Erkem
,
Neslihan Serçeoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
0
ATIF
2
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZMİN SOSYOKÜLTÜREL, ÇEVRESEL VE EKONOMİK ETKİLERİ: 2013 MERSİN AKDENİZ OYUNLARI ÜZERİNE DENEYSEL BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Meltem Erdoğan,
Neslihan Serçeoğlu
, Gökalp Nuri Selçuk
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
0
ATIF
1
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİ ALGILARI: AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNE FARKLI ŞEHİRLERDEN GELEN ÖĞRENCİLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Mehmet Erkem
,
Neslihan Serçeoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
2
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INVESTIGATION OF PHYSICAL ENVIRONMENT AS A PART OF MICRO DIMENSION IN RESTAURANTS: A STUDY ON LOCAL CONSUMERS
Yazarlar:
Neslihan Serçeoğlu
, Mehmet Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.774360
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin İşkoliklik Eğilimleri ile Hizmet Odaklılık İlişkisi: TRA1 Bölgesinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Neslihan Serçeoğlu
,
Gökalp Nuri Selçuk
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1562
0
FAVORİ
1562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZMİN SOSYOKÜLTÜREL, ÇEVRESEL VE EKONOMİK ETKİLERİ: 2013 MERSİN AKDENİZ OYUNLARI ÜZERİNE DENEYSEL BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Meltem Erdoğan,
Neslihan Serçeoğlu
, Gökalp Nuri Selçuk
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
1
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNOVASYONEL TURİZM: ÇİN ÖRNEĞİ
Yazarlar: Cem Işık,
Neslihan Serçeoğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1790
0
FAVORİ
1790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Editörlük
Gastro-World
Teknik Editör , Editör
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
INVESTIGATION OF PHYSICAL ENVIRONMENT AS A PART OF MICRO DIMENSION IN RESTAURANTS: A STUDY ON LOCAL CONSUMERS
Yazarlar:
Neslihan Serçeoğlu
, Mehmet Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.774360
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
1
ATIF
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat