Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aykut Şimşek
Dr. Öğr. Üyesi
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
20
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
10
20
Yayın
19
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-3317-2330
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
AMASYA’YA GELEN YERLİ TURİSTLERİN AMASYA MUTFAĞINA YÖNELİK ALGILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
0
ATIF
2
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ
Yazarlar:
Enes Güleç
,
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
0
ATIF
2
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
1
ATIF
1
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4633
5
ATIF
1
FAVORİ
4633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1898
0
ATIF
1
FAVORİ
1898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomik Ürün Olarak Yenilebilir Mantarların İncelemesi: Ermenek (Karaman) Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1281961
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
1
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ
Yazarlar:
Enes Güleç
,
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
2
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1130876
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
1
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47130/bitlissos.1099555
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
906
1
FAVORİ
906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1011567
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1705
1
FAVORİ
1705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BOLU İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Sercan Aytuğar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1778
0
FAVORİ
1778
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47129/bartiniibf.870425
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
0
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAKI VE TÜRK RAKI SOFRASINDAKİ YEMEK KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.827807
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6794
0
FAVORİ
6794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
1
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3677
0
FAVORİ
3677
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: SİVAS MUTFAĞI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2476
1
FAVORİ
2476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AMASYA’YA GELEN YERLİ TURİSTLERİN AMASYA MUTFAĞINA YÖNELİK ALGILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
2
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.540492
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
732
1
FAVORİ
732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1898
1
FAVORİ
1898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4633
1
FAVORİ
4633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6055
0
FAVORİ
6055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Otlar ve Yemeklerde Kullanım Şekilleri: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Elif Nur İrem Durmuş
, Seçil Dilekci Çakmak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3198
0
FAVORİ
3198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastro Turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: Gaziantep Ölçeğinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Gökalp N. Selçuk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7160
1
FAVORİ
7160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK- İÇECEK İŞLETMELERİ PERSONELİNİN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ İLE İŞE BAĞLILIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
, Neslihan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
357
0
FAVORİ
357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Alanya Akademik Bakış
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Beykoz Akademi Dergisi
Gastro-World
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Journal of Travel and Tourism Research
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
RAKI VE TÜRK RAKI SOFRASINDAKİ YEMEK KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.827807
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6794
4
ATIF
0
FAVORİ
6794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
1
ATIF
1
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4633
5
ATIF
1
FAVORİ
4633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat