Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aykut Şimşek
Dr. Öğr. Üyesi
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
22
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
11
22
Yayın
22
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-3317-2330
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomik Ürün Olarak Yenilebilir Mantarların İncelemesi: Ermenek (Karaman) Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1281961
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
ATIF
2
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AMASYA’YA GELEN YERLİ TURİSTLERİN AMASYA MUTFAĞINA YÖNELİK ALGILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
ATIF
2
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ
Yazarlar:
Enes Güleç
,
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1007
0
ATIF
2
FAVORİ
1007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
1
ATIF
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5664
10
ATIF
1
FAVORİ
5664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Etnik restoran ziyaretçilerinin hizmet kalite algısının tekrar satın alma niyeti ve müşteri memnuniyetine etkisi: Etnik restoran örneği
Yazarlar:
Bıçkın Temel
,
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opusjsr.1748678
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
64
0
FAVORİ
64
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POZANTI TAHİNLİ PİDESİ ÜRETİM SÜRECİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Olarak Yenilebilir Mantarların İncelemesi: Ermenek (Karaman) Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1281961
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
2
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ
Yazarlar:
Enes Güleç
,
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1007
2
FAVORİ
1007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47130/bitlissos.1099555
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1130876
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
754
1
FAVORİ
754
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1338
1
FAVORİ
1338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1011567
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2380
1
FAVORİ
2380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BOLU İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Sercan Aytuğar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2301
0
FAVORİ
2301
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47129/bartiniibf.870425
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1483
0
FAVORİ
1483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAKI VE TÜRK RAKI SOFRASINDAKİ YEMEK KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.827807
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8007
0
FAVORİ
8007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: SİVAS MUTFAĞI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2985
1
FAVORİ
2985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Rıdvan Solmaz
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5117
0
FAVORİ
5117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AMASYA’YA GELEN YERLİ TURİSTLERİN AMASYA MUTFAĞINA YÖNELİK ALGILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
2
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.540492
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
893
1
FAVORİ
893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2115
1
FAVORİ
2115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5664
1
FAVORİ
5664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6748
0
FAVORİ
6748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Otlar ve Yemeklerde Kullanım Şekilleri: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Elif Nur İrem Durmuş
, Seçil Dilekci Çakmak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3707
0
FAVORİ
3707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastro Turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: Gaziantep Ölçeğinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Gökalp N. Selçuk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7684
1
FAVORİ
7684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK- İÇECEK İŞLETMELERİ PERSONELİNİN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ İLE İŞE BAĞLILIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
, Neslihan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
447
1
FAVORİ
447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Alanya Akademik Bakış
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Beykoz Akademi Dergisi
Gastro-World
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Journal of Travel and Tourism Research
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1338
1
ATIF
1
FAVORİ
1338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAKI VE TÜRK RAKI SOFRASINDAKİ YEMEK KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.827807
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8007
5
ATIF
0
FAVORİ
8007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.684501
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
1
ATIF
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5664
10
ATIF
1
FAVORİ
5664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat