Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakkı Çılgınoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
34
Hakemlik
36
CrossRef Atıf
42
TR Dizin Atıf
16
34
Yayın
36
Hakemlik
42
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
0000-0002-6787-3397
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Sağlık Ekonomisi
Turizm Ekonomisi
Sağlık Yönetimi
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Uluslararası Ticarette Pazarlama
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
, Muharrem Avcı, Ülkü Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3139
0
ATIF
3
FAVORİ
3139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.885081
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8100
7
ATIF
2
FAVORİ
8100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FAST FOOD, SLOW FOOD AKIMLARI ARASINDA BİR TÜRK GASTRONOMİ LEZZETİ HAZIR ÇORBALARIN ATASI: TARHANA VE TARHANA MANİLERİ
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ülkü Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1442
0
ATIF
2
FAVORİ
1442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
921
0
ATIF
2
FAVORİ
921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: AĞRI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
0
ATIF
2
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Anadolu’nun Saklı Lezzeti: Kastamonu’nun Gastronomi Turizm Potansiyeli
Yazarlar:
Rabia Soydaş
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Quantrade Journal of Complex Systems in Social Sciences
DOI: 10.5281/zenodo.15778138
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
1
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İli Tosya İlçesinin Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Academic Knowledge
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
131
1
FAVORİ
131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA SES TEDAVİLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
243
1
FAVORİ
243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AV TURİZMİ VE TABİAT TURİZMİ İLİŞKİSİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Türk Baklavaları
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1494495
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
1
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HACI BEKİR’İN TÜRK TATLI KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ VE BÖLGESEL GASTRONOMİ TURİZMİNDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1479541
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
2
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İli Cide İlçesinin Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
608
1
FAVORİ
608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm eğitiminde yapay zekâ perspektif
Yazarlar:
Demet Güner
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1445766
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
913
1
FAVORİ
913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOSYA’NIN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.55774/mikad.1467571
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
851
0
FAVORİ
851
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Av turizminin iktisadi etkisinin tespit edilmesi: Balıkesir ili örneği
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
2
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: AĞRI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
2
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNANÇ TURİZMİ BAĞLAMINDA SARATLI HALKININ HACI BEKTAŞ VELİ YILI FARKINDALIĞI
Yazarlar:
Yavuz Selim Deniz
,
Hakkı Çılgınoğlu
,
Muharrem Avcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi
DOI: 10.60163/tkhcbva.1290502
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ümit Çelebican
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1213073
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
2
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Health Belief Model and the Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Products Really Beneficial in Athlete Diets?
Yazarlar:
Demet Güner
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.25307/jssr.1258771
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
0
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FAST FOOD, SLOW FOOD AKIMLARI ARASINDA BİR TÜRK GASTRONOMİ LEZZETİ HAZIR ÇORBALARIN ATASI: TARHANA VE TARHANA MANİLERİ
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ülkü Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1442
2
FAVORİ
1442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ YOZGAT ÇANAK PEYNİRİ’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31463/aicusbed.1162302
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
801
1
FAVORİ
801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
Yazarlar:
Demet Güner
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1245000
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
1
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1103436
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1336
1
FAVORİ
1336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1160537
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1260
1
FAVORİ
1260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
, Muharrem Avcı, Ülkü Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3139
3
FAVORİ
3139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ümit Helveci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.1130416
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
2
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1210
2
FAVORİ
1210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
Yazarlar:
Firdevs Müjde Gökbel
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.55004/tykhe.1098281
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3460
0
FAVORİ
3460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Rabia Soydaş
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.55774/mikad.1098307
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1149
0
FAVORİ
1149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Oğuzhan Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9699
2
FAVORİ
9699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
Yazarlar:
Sevgi Öztürk
,
Öznur Işınkaralar
,
Dilara Yılmaz
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24011/barofd.901027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1548
0
FAVORİ
1548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.885081
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8100
2
FAVORİ
8100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.885061
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1917
2
FAVORİ
1917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.930386
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1417
1
FAVORİ
1417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek Bu Destinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde Oluşturdukları Algıların Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.827370
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4667
2
FAVORİ
4667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.739933
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1366
2
FAVORİ
1366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine Alternatif Olarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Yazarlar:
Nadira Turganbayeva
,
İbrahim Gündoğdu
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.660734
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7440
1
FAVORİ
7440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin Şehirdeki Yeri ve Önemi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.740123
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
2
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
921
2
FAVORİ
921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Academic Knowledge
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Oğuzhan Sosyal Bilimler Dergisi
Quantrade Journal of Complex Systems in Social Sciences
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Tourism and Recreation
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Eurasian Journal of Health Technology Assessment
Journal of Health Systems and Policies
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Quantrade Journal of Complex Systems in Social Sciences
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Social Scientific Centered Issues
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
HACI BEKİR’İN TÜRK TATLI KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ VE BÖLGESEL GASTRONOMİ TURİZMİNDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Oguz Cam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1479541
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
1
ATIF
2
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ümit Çelebican
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1213073
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
1
ATIF
2
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
Yazarlar:
Demet Güner
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1245000
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
4
ATIF
1
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
DOI: 10.21076/vizyoner.1103436
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1336
2
ATIF
1
FAVORİ
1336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1160537
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1260
2
ATIF
1
FAVORİ
1260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Hakkı Çılgınoğlu
,
Ümit Helveci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.1130416
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
1
ATIF
2
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
Yazarlar:
Firdevs Müjde Gökbel
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.55004/tykhe.1098281
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3460
1
ATIF
0
FAVORİ
3460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
Yazarlar:
Sevgi Öztürk
,
Öznur Işınkaralar
,
Dilara Yılmaz
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24011/barofd.901027
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1548
4
ATIF
0
FAVORİ
1548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.885081
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8100
7
ATIF
2
FAVORİ
8100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.885061
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1917
2
ATIF
2
FAVORİ
1917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şengül
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.930386
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1417
2
ATIF
1
FAVORİ
1417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek Bu Destinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde Oluşturdukları Algıların Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.827370
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4667
2
ATIF
2
FAVORİ
4667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.739933
ATIF
6
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1366
6
ATIF
2
FAVORİ
1366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine Alternatif Olarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Yazarlar:
Nadira Turganbayeva
,
İbrahim Gündoğdu
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.660734
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7440
1
ATIF
1
FAVORİ
7440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin Şehirdeki Yeri ve Önemi
Yazarlar:
Oğuz Çam
,
Hakkı Çılgınoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.740123
ATIF
6
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
6
ATIF
2
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat