avatar
Murat Doğdubay Prof. Dr. Balıkesir Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 7
7 Yayın
30 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 3 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1617

3

3

1617

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1900

4

1

1900

0

1

1039

0

1

1531

0

1

309

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1617

3

1617

1

1900

1

1039

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 3 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1617

3

3

1617

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1900

4

1

1900

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.