avatar
Murat Doğdubay Prof. Dr. Balıkesir Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 9
7 Yayın
30 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 4 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3174

4

4

3174

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2153

5

1

2153

0

1

1115

0

1

2080

0

1

378

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3174

4

3174

1

2153

1

1115

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 4 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3174

4

4

3174

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2153

5

1

2153

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.