avatar
Murat Doğdubay Prof. Dr. Balıkesir Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 7
7 Yayın
30 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 3 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1564

3

3

1564

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1881

4

1

1881

0

1

1031

0

1

1490

0

1

298

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1564

3

1564

1

1881

1

1031

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 3 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1564

3

3

1564

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1881

4

1

1881

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.