Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Murat DOĞDUBAY
Murat DOĞDUBAY
Prof. Dr.
Balıkesir Üniversitesi
Bilinmiyor
Yayın
5
Hakemlik
29
CrossRef Atıf
2
Bilinmiyor
5
Yayın
29
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Balıkesir Üniversitesi
Popüler Yayınları
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA MOBİL TEKNOLOJİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Esat SAÇKES
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Global Journal of Economics and Business Studies
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
914
0
ATIF
1
FAVORİ
914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
YÖRESEL GIDA SATAN İŞLETMELERİN DESTİNASYONUN YEMEK KİMLİĞİNE ETKİSİ: GAZİANTEP’TE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Erol TAŞKIN
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47
0
FAVORİ
47
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan SÜZER
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
636
0
FAVORİ
636
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan YİĞİT
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1484
0
FAVORİ
1484
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA MOBİL TEKNOLOJİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Esat SAÇKES
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Global Journal of Economics and Business Studies
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
914
1
FAVORİ
914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Ayşe SÜNNETÇİOĞLU
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1067
0
FAVORİ
1067
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Global Journal of Economics and Business Studies
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Anasay
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Travel and Tourism Research
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yorum Yönetim Yöntem Uluslararası Yönetim Ekonomi ve Felsefe Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan YİĞİT
,
Murat DOĞDUBAY
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1484
2
ATIF
0
FAVORİ
1484
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat