Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Doğdubay
Prof. Dr.
Balıkesir Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
32
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
123
7
Yayın
32
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
123
TR Dizin Atıf
0000-0001-5601-6931
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
Balıkesir Üniversitesi
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5404
5
ATIF
3
FAVORİ
5404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2376
5
ATIF
1
FAVORİ
2376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA MOBİL TEKNOLOJİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Esat Saçkes
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Global Journal of Economics and Business Studies
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1192
0
ATIF
1
FAVORİ
1192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2560
0
ATIF
1
FAVORİ
2560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL GIDA SATAN İŞLETMELERİN DESTİNASYONUN YEMEK KİMLİĞİNE ETKİSİ: GAZİANTEP’TE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Erol Taşkın
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
0
ATIF
1
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
BALIKESİR’İN GASTRONOMİK MARKA KİMLİĞİNE YENİ BİR UNSURUN KAZANDIRILMASI; TÜM YÖNLERİYLE “BALIKESİR KAHVALTISI” KONSEPTİ
Yazarlar:
Candan Şahin
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1333305
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1176
1
FAVORİ
1176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5404
3
FAVORİ
5404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL GIDA SATAN İŞLETMELERİN DESTİNASYONUN YEMEK KİMLİĞİNE ETKİSİ: GAZİANTEP’TE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Erol Taşkın
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
1
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2560
1
FAVORİ
2560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2376
1
FAVORİ
2376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA MOBİL TEKNOLOJİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Esat Saçkes
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Global Journal of Economics and Business Studies
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1192
1
FAVORİ
1192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1394
0
FAVORİ
1394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Global Journal of Economics and Business Studies
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Artuklu Tourism Studies
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anasay
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Travel and Tourism Research
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yorum Yönetim Yöntem Uluslararası Yönetim Ekonomi ve Felsefe Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5404
5
ATIF
3
FAVORİ
5404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Yiğit
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2376
5
ATIF
1
FAVORİ
2376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat