Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Sünnetçioğlu
Doç. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GELİBOLU PİRİ REİS MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
10
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
50
10
Yayın
10
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
50
TR Dizin Atıf
0000-0002-4295-9776
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Gastronomi (Diğer)
gastronomi, sürdürülebilir gastronomi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GELİBOLU PİRİ REİS MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Kendi Ürünlerini Yetiştiren Mutfak Şeflerinin Deneyimlerine Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Bir Bakış
Yazarlar:
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Serdar Sünnetçioğlu
,
Ekim İstem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1052
0
ATIF
2
FAVORİ
1052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1444180
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
2
ATIF
2
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOKAK LEZZETLERİNİN SEÇİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Yazarlar:
Ayşe Nur Özer
,
Emre Önel
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1527089
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
0
ATIF
2
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü
Yazarlar:
Hacı Mehmet Yıldırım
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.452584
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1533
2
ATIF
1
FAVORİ
1533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale İli Dalış Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
Yazarlar:
Şefik Okan Mercan
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Ezgi Uşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.821781
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
1
ATIF
1
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SOKAK LEZZETLERİNİN SEÇİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Yazarlar:
Ayşe Nur Özer
,
Emre Önel
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: 10.7460/turar.1527089
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
2
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1444180
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
2
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN TEDARİK ZİNCİRLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BAKIŞ AÇISI İLE DEĞERLENDİRİLMESİ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Görkem Aydın
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Ferah Özkök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2602
1
FAVORİ
2602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kendi Ürünlerini Yetiştiren Mutfak Şeflerinin Deneyimlerine Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Bir Bakış
Yazarlar:
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Serdar Sünnetçioğlu
,
Ekim İstem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1052
2
FAVORİ
1052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜREL ZEKANIN YENİ YEMEKLERİ DENEME KORKUSU VE YENİ YEMEKLERİ DENEME MERAKINA ETKİSİ
Yazarlar:
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
850
0
FAVORİ
850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale İli Dalış Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
Yazarlar:
Şefik Okan Mercan
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Ezgi Uşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.821781
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
1
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOKUZ KATMANLI TROYA MUTFAĞI
Yazarlar:
Serdar Sünnetçioğlu
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Ferah Özkök
,
Ümit Çarbuğa
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.534496
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2709
0
FAVORİ
2709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü
Yazarlar:
Hacı Mehmet Yıldırım
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.452584
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1533
1
FAVORİ
1533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1417
0
FAVORİ
1417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
Yazarlar:
Ferah Ozkok
,
Ayse Sunnetcıoglu
,
Serdar Sunnetcıoglu
,
Ezgi Karakas
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.369920
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3128
0
FAVORİ
3128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Editörlük
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Beykoz Akademi Dergisi
Ege Akademik Bakış Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Agricultural Production
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Tourism and Recreation
Yayınlar
Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1444180
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
2
ATIF
2
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale İli Dalış Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
Yazarlar:
Şefik Okan Mercan
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Ezgi Uşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.821781
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
1
ATIF
1
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü
Yazarlar:
Hacı Mehmet Yıldırım
,
Ayşe Sünnetçioğlu
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.452584
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1533
2
ATIF
1
FAVORİ
1533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
Yazarlar:
Ferah Ozkok
,
Ayse Sunnetcıoglu
,
Serdar Sunnetcıoglu
,
Ezgi Karakas
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.369920
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3128
2
ATIF
0
FAVORİ
3128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI