Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Goncagül Yılmaz
Yüksek Lisans
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESi
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mutfak Sanatları
Dünya Mutfakları
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESi
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1444180
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
0
ATIF
2
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Ayşe Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1444180
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
2
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombuça, Tempeh ve Kimçi’nin Üretim Teknikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Emre Vatansever
,
Zerrin Yüksel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat