Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zerrin Yüksel
Dr. Öğr. Üyesi
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Biyojen Aminlerin Fermente Gıdalarda Oluşum Süreci ve Etkileri
Yazarlar:
Doğukan Bayesen
,
Zerrin Yüksel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
318
0
ATIF
2
FAVORİ
318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kombuça, Tempeh ve Kimçi’nin Üretim Teknikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Goncagül Yılmaz
,
Emre Vatansever
,
Zerrin Yüksel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyojen Aminlerin Fermente Gıdalarda Oluşum Süreci ve Etkileri
Yazarlar:
Doğukan Bayesen
,
Zerrin Yüksel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
318
2
FAVORİ
318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EKŞİ MAYA VE EKŞİ MAYALI EKMEĞİN BAZI TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ebubekir Yılmaz
,
Zerrin Yüksel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1859
0
FAVORİ
1859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT REÇELİ VEYA DULCE DE LECHE: FİZİKOKİMYASAL KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Zerrin Yüksel Önür
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1232
0
FAVORİ
1232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gıda
İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
SÜT REÇELİ VEYA DULCE DE LECHE: FİZİKOKİMYASAL KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Zerrin Yüksel Önür
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18111
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1232
2
ATIF
0
FAVORİ
1232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat