Serdar Sünnetçioğlu profil resmi
Serdar Sünnetçioğlu Doç. Dr. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 18 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 28
18 Yayın
29 Hakemlik
28 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomik Trendler Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Otel İşletmeciliği Yiyecek ve İçecek Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

2

353

GASTRONOMİDEKİ UMUT: BİR SOSYAL GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ OLARAK HAYATA SARIL LOKANTASI
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Awareness
DOI: 10.26809/joa.2018548597
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

0

1

1527

2

1

5136

Yayınlar

0

139

2

353

Tüketicilerin Konfor Gıda Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Rukiye Albayrak, Nebahat Tuğba Tarhan, Nazlıcan Gençtürk, Ferah Özkök , Serdar Sünnetçioğlu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1280

1

1280

0

6888

1

5136

Yeni Nesil Lokmacılara İlişkin Bir Bakış: Tüketici Yorumlarının İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.659022
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1704

1

1704

DOKUZ KATMANLI TROYA MUTFAĞI
DOI: 10.32958/gastoria.534496
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2709

0

2709

1

1527

0

3126

Yayınlar

1

0

6888

2

1

5136

Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
DOI: 10.24010/soid.369920
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3126

2

0

3126