Serdar Sünnetçioğlu profil resmi
Serdar Sünnetçioğlu Doç. Dr. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 25 CrossRef Atıf 20
16 Yayın
25 Hakemlik
20 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Otel İşletmeciliği Yiyecek ve İçecek Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

GASTRONOMİDEKİ UMUT: BİR SOSYAL GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ OLARAK HAYATA SARIL LOKANTASI
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Awareness
DOI: 10.26809/joa.2018548597
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1137

0

1

1137

1

1

4440

Yayınlar

Tüketicilerin Konfor Gıda Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Rukiye Albayrak, Nebahat Tuğba Tarhan, Nazlıcan Gençtürk, Ferah Özkök , Serdar Sünnetçioğlu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

1

650

0

5680

1

4440

Yeni Nesil Lokmacılara İlişkin Bir Bakış: Tüketici Yorumlarının İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.659022
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1263

1

1263

DOKUZ KATMANLI TROYA MUTFAĞI
DOI: 10.32958/gastoria.534496
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2126

0

2126

1

1137

0

2262

Yayınlar

1

0

5680

1

1

4440

Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
DOI: 10.24010/soid.369920
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2262

1

0

2262

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.