Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Betül Taban
Yüksek Lisans
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomik Trendler
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Yayınlar
Tüketicilerin Etnik Mutfak Deneyimleri: Çanakkale’deki Kore Restoran Üzerine Netnografik Bir Çalışma
Yazarlar:
Betül Taban
,
Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.17224969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
139
0
FAVORİ
139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE YÖRESEL YEMEK HARİTASI
Yazarlar:
Ayşe Nur Özer
,
Emre Önel
,
Betül Taban
,
İlker Türkeri
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1536639
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1323
0
FAVORİ
1323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastro-World
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.