Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Talha Serdar Sezen
Arş. Gör.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
9
3
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0001-8639-0107
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gastronomi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi Eğitimi
Gastronomi Turizmi
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1648
3
ATIF
3
FAVORİ
1648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Cevdet Avcıkurt
,
Cemali Buzlukçu
,
Musa Oflaz
,
Talha Serdar Sezen
,
Ahmet Köroğlu
,
Mehmet Sarıoğlan
,
Sebahattin Karaman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492922
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
1
ATIF
2
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKOTURİZM VE TOPLUM TEMELLİ TURİZM İLİŞKİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
İbrahim Misir
,
Talha Serdar Sezen
,
Bayram Şahin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1027182
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
712
1
ATIF
1
FAVORİ
712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1648
3
FAVORİ
1648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKOTURİZM VE TOPLUM TEMELLİ TURİZM İLİŞKİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
İbrahim Misir
,
Talha Serdar Sezen
,
Bayram Şahin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1027182
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
712
1
FAVORİ
712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Cevdet Avcıkurt
,
Cemali Buzlukçu
,
Musa Oflaz
,
Talha Serdar Sezen
,
Ahmet Köroğlu
,
Mehmet Sarıoğlan
,
Sebahattin Karaman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492922
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
2
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Editörlük
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastro-World
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1648
3
ATIF
3
FAVORİ
1648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKOTURİZM VE TOPLUM TEMELLİ TURİZM İLİŞKİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
İbrahim Misir
,
Talha Serdar Sezen
,
Bayram Şahin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1027182
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
712
1
ATIF
1
FAVORİ
712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İKİNCİ KONUT SAHİPLİĞİNDE İTME VE ÇEKME FAKTÖRLERİ: EDREMİT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Cevdet Avcıkurt
,
Cemali Buzlukçu
,
Musa Oflaz
,
Talha Serdar Sezen
,
Ahmet Köroğlu
,
Mehmet Sarıoğlan
,
Sebahattin Karaman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492922
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
1
ATIF
2
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat