Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rana Şat
Uzman
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
5
3
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-0519-5524
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Eğitim
Turizm Ekonomisi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Yöresel Mutfaklar
Dünya Mutfakları
Sürdürülebilir Gastronomi
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Antik Yemekler
Kurum
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2102
3
ATIF
3
FAVORİ
2102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlardaki Karekod Uygulamalarının Tüketici Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Reyhan Arslan Ayazlar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1065719
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
537
4
ATIF
2
FAVORİ
537
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KÜLTÜREL MİRAS AÇISINDAN YÖRESEL YEMEKLERİN İNCELENMESİ: MUĞLA DÜĞÜN YEMEKLERİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Rana Şat
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
416
0
FAVORİ
416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2102
3
FAVORİ
2102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlardaki Karekod Uygulamalarının Tüketici Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Reyhan Arslan Ayazlar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1065719
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
537
2
FAVORİ
537
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Talha Serdar Sezen
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF
3
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2102
3
ATIF
3
FAVORİ
2102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlardaki Karekod Uygulamalarının Tüketici Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Rana Şat
,
Reyhan Arslan Ayazlar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1065719
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
537
4
ATIF
2
FAVORİ
537
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat