avatar
Serkan Yiğit Doç. Dr. Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi
Yayın 7 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 70
7 Yayın
24 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
70 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Turizmi

Kurum

Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi

Popüler Yayınları

3

3

1695

3

1

1851

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2375

5

1

2375

0

1

745

Netnografi yaklaşımıyla ziyaretçilerin Deyrulzafaran Manastırı deneyimleri
Yayın Bilgisi: 2025 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1522129
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

0

1

221

Yayınlar

Netnografi yaklaşımıyla ziyaretçilerin Deyrulzafaran Manastırı deneyimleri
Yayın Bilgisi: 2025 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1522129
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

1

221

Motivations of women entrepreneurs in the food and beverage sector: The case of Türkiye
DOI: 10.31822/jomat.2025-10-1-13
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 571

0

571

1

406

1

745

1

2375

1

1851

Yayınlar

3

3

1695

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2375

5

1

2375

3

1

1851

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.